مجازی سازی شبکه
مجازی سازی شبکه یکی از گرایش های تکنولوژیکی است که آینده کسب و کار را شکل می دهد. علاوه بر تغییر اقتصاد و مدیریت زیرساختهای فناوری اطلاعات از طریق انعطافپذیری بیشتر، حذف وابستگی به سختافزار، هدایت انقلاب ابری و دگرگونی کامل شبکههای تجاری.
مجازی سازی چیست و چگونه در شبکه های سازمانی پیاده سازی می شود؟
این مفهوم به فناوری ای اشاره دارد که به استفاده از نرم افزار برای ایجاد منابع مجازی که روی لایه های انتزاعی سخت افزار اجرا می شوند، اجازه می دهد.
به عبارت دیگر، مجازیسازی به یک محیط محاسباتی اجازه میدهد تا چندین سیستم مستقل را اجرا کند که اصطلاحاً ماشینهای مجازی نامیده میشوند. به طور همزمان و به اشتراک گذاری زیرساخت فیزیکی IT یکسان، در حالی که توسط یک رابط نرم افزاری اضافی به نام Hypervisor مدیریت می شود.
فناوری فوق امکان ایجاد یک محیط محاسباتی مجازی با چندین ماشین مجازی به منظور استفاده حداکثری از منابع یک سیستم و بهینه سازی عملکرد آن را فراهم می کند. علاوه بر این، به هر یک از آنها می توان منابع کلیدی برای مدیریت آنها (حافظه، واحدهای ذخیره سازی، پردازنده و غیره) و سیستم عاملی که آنها را هدایت می کند اختصاص داد.
این به معنای استفاده از سرورهای کمتر برای اجرای تعداد بیشتری برنامه است. حتی اگر چندین منبع در حال اجرا باشند، هیچ یک از آنها بر عملکرد دیگری یا ماشین مجازی مادر تأثیر نمی گذارد.
بر اساس نتایج تحقیقات SpiceWorks که در سال 2020 ارائه شد، استفاده از مجازی سازی عمدتاً در سرورها دیده می شود، اما استفاده از آن فراتر رفته و انتظار می رود در سال 2022 افزایش دو رقمی در پیاده سازی دسکتاپ، برنامه های کاربردی و ذخیره سازی وجود داشته باشد. ، داده ها و شبکه ها
دومی، مجازیسازی شبکه، روشی را که ما خدمات ارائه میکنیم، از مرکز دادههای تعریفشده با نرمافزار (SDDC) گرفته تا ابر و لبه را دوباره ابداع میکند، در حالی که مزایای هیجانانگیزی را به همراه دارد که پذیرش را تسریع میکند.
مزایای مجازی سازی شبکه برای شبکه های سازمانی
با در نظر گرفتن موارد فوق، می توان گفت که مجازی سازی یک شبکه به ایجاد ماشین های مجازی برای ذخیره، تجزیه و تحلیل و مدیریت داده ها از شبکه های تجاری اطلاق می شود که به چندین لایه تقسیم می شوند و به شکلی متفاوت و مستقل عمل می کنند. سیستم.
بنابراین، با توجه به گزارش SpiceWorks ذکر شده در بالا، پذیرش فزاینده فناوری مجازی سازی شبکه توسط تصمیم گیرندگان فناوری اطلاعات با ذکر مزایای مهم توجیه می شود:
انعطاف پذیری بیشتر با پیکربندی شبکه (51%).
بهبود قابلیت های مدیریتی (48%).
امکان پیکربندی مجدد شبکه ها بدون تغییرات فیزیکی (46%).
بهبود قابلیت های امنیتی (45%).
کنترل بیشتر بر تقسیم بندی شبکه (39%).
صرفه جویی در هزینه (33%)، با کاهش زیرساخت های فیزیکی و هزینه های مرتبط با مصرف انرژی چندین سرور، نگهداری و به روز رسانی.
مزایای اتوماسیون (33%) که به طور غیرمستقیم بهره وری را افزایش می دهد و به تیم فناوری اطلاعات زمان بیشتری برای انجام سایر وظایف پر تاثیر برای توسعه فناوری شرکت می دهد.
علاوه بر این، میتوان به مزایای مهم دیگری از مجازیسازی شبکه اشاره کرد، مانند موارد زیر:
در دسترس بودن برای افزایش تحرک کاربر
مجازی سازی شبکه به ما این امکان را می دهد که با استفاده از دستگاه متصل به اینترنت اطلاعات را از هر نقطه ای وارد کنیم. زمانی که شرکتهایی با فضای فیزیکی محدود، که با واحدهای متصل به هم واقع در شهرهای مختلف کار میکنند و به تحرک دسترسی وابسته هستند، میتوانند وظایف خود را بدون نیاز به حضور فیزیکی در یک محیط شبکه انجام دهند، ضروری است.
به حداقل رساندن خطاها
هنگام کار با شبکه های فیزیکی، ممکن است با خطاهای سخت افزاری بزرگ ناشی از عدم سازگاری مواجه شوید که بر توسعه عادی فرآیندها و در نتیجه عملکرد شرکت ها تأثیر می گذارد.
شبکه های مجازی به نوبه خود با بسیاری از سیستم عامل ها و سخت افزارهای موجود در بازار سازگار هستند و خطاهای مرتبط با ناسازگاری را کاهش می دهند.
هنگامی که بدانیم مجازی سازی چیست، چگونه به شبکه ها تعمیم داده می شود و چه مزایایی دارد، پیاده سازی آن جذاب است. این فناوری می تواند توسط شرکت هایی با هر اندازه ای استفاده شود. نکته مهم در هنگام اجرای آنها، تجزیه و تحلیل عمیق نیازها، هزینه ها و منافع است.
Telefónica در حال حاضر روی پروژه ÚNICA کار می کند، که مجازی سازی و هماهنگ سازی شبکه را به صورت سرتاسری دنبال می کند. این امر می تواند مشاوره های لازم را برای اجرای خدمات به کارآمدترین و سودآورترین شکل ممکن ارائه دهد.
:: برچسبها:
مجازی سازی شبکه ,
خدمات شبکه ,
پشتیبانی شبکه ,
:: بازدید از این مطلب : 213
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0