نوشته شده توسط : پارسا
مجازی سازی شبکهمجازی سازی شبکه یکی از گرایش های تکنولوژیکی است که آینده کسب و کار را شکل می دهد. علاوه بر تغییر اقتصاد و مدیریت زیرساختهای فناوری اطلاعات از طریق انعطافپذیری بیشتر، حذف وابستگی به سختافزار، هدایت انقلاب ابری و دگرگونی کامل شبکههای تجاری. مجازی سازی چیست و چگونه در شبکه های سازمانی پیاده سازی می شود؟ به عبارت دیگر، مجازیسازی به یک محیط محاسباتی اجازه میدهد تا چندین سیستم مستقل را اجرا کند که اصطلاحاً ماشینهای مجازی نامیده میشوند. به طور همزمان و به اشتراک گذاری زیرساخت فیزیکی IT یکسان، در حالی که توسط یک رابط نرم افزاری اضافی به نام Hypervisor مدیریت می شود. فناوری فوق امکان ایجاد یک محیط محاسباتی مجازی با چندین ماشین مجازی به منظور استفاده حداکثری از منابع یک سیستم و بهینه سازی عملکرد آن را فراهم می کند. علاوه بر این، به هر یک از آنها می توان منابع کلیدی برای مدیریت آنها (حافظه، واحدهای ذخیره سازی، پردازنده و غیره) و سیستم عاملی که آنها را هدایت می کند اختصاص داد. این به معنای استفاده از سرورهای کمتر برای اجرای تعداد بیشتری برنامه است. حتی اگر چندین منبع در حال اجرا باشند، هیچ یک از آنها بر عملکرد دیگری یا ماشین مجازی مادر تأثیر نمی گذارد. بر اساس نتایج تحقیقات SpiceWorks که در سال 2020 ارائه شد، استفاده از مجازی سازی عمدتاً در سرورها دیده می شود، اما استفاده از آن فراتر رفته و انتظار می رود در سال 2022 افزایش دو رقمی در پیاده سازی دسکتاپ، برنامه های کاربردی و ذخیره سازی وجود داشته باشد. ، داده ها و شبکه ها دومی، مجازیسازی شبکه، روشی را که ما خدمات ارائه میکنیم، از مرکز دادههای تعریفشده با نرمافزار (SDDC) گرفته تا ابر و لبه را دوباره ابداع میکند، در حالی که مزایای هیجانانگیزی را به همراه دارد که پذیرش را تسریع میکند.
|
امنیت شبکه - شبکه مبتنی بر شبکه با عبور بیشتر ترافیک شبکه از اینترنت به جای ماندن در زیرساخت شبکه محلی، تکامل یافته است. پشته امروزی در یک دروازه امنیتی است که ترافیک در حال حرکت به و از اینترنت را نظارت می کند. این شامل انواع فایروال ها، سیستم های پیشگیری از نفوذ (IPS)، جعبه های ماسه ای، فیلترهای URL، فیلترهای DNS، فناوری آنتی ویروس، سیستم های جلوگیری از از دست دادن داده ها (DLP) و غیره است. که با هم کار می کنند تا از دستیابی حملات خارجی به داده ها و مالکیت معنوی در یک شبکه جلوگیری کنند.
راه حل های پیشرفته امنیت شبکه رویکرد چابک تری را برای امنیت در دنیای تحت سلطه ابر ارائه می دهند. پیش از این، بسیاری از شرکتها از رویکرد قدیمی «قلعه و خندق» استفاده میکردند و از دیوار آتش برای تأمین امنیت محیطی یک سیستم شرکت مرکزی استفاده میکردند. بنابراین، لایههای دفاعی برای جلوگیری از نفوذ مجرمان سایبری به محیط ایجاد شد و اگر یک لایه سقوط میکرد، لایه دیگری در جای خود قرار میگرفت.
زمانی که زیرساخت فناوری اطلاعات روی یک سرور واحد میزبانی میشد، این کار به خوبی کار میکرد، اما با افزایش تحرک کارکنان، باید بتوانند به سیستمها و دادهها از مکانهای مختلف دسترسی داشته باشند. این امر باعث ایجاد شبکه های خصوصی مجازی (VPN) شد که به کاربران راه دور امکان دسترسی به شبکه داخلی را می دهد. در بخش بعدی دوباره VPN ها را بررسی خواهیم کرد.
در عصر ابر، چشم انداز تهدید سایبری و نیازهای سازمان های مدرن تغییر کرده است. با حملات مکرر و پیچیدهتر، مقررات سختگیرانهتر، و دادههای بسیار بیشتر برای پردازش و محافظت، مدلهای قدیمیتر اغلب نمیتوانند چابکی، انعطافپذیری و حفاظت پیشرفتهتر مورد نیاز امروز را فراهم کنند.
تنوع ابزارهای امنیت شبکه در بازار نشان دهنده وسعت چشم انداز تهدید است. راه حل های بی شماری برای متوقف کردن بدافزارها (مانند جاسوس افزارها، باج افزارها، تروجان ها)، فیشینگ و سایر تهدیدات مشابه طراحی شده اند.
مهمترین نکته ای که باید در مورد راه حل های امنیتی شبکه قدیمی در نظر داشت، مربوط به رویکرد "قلعه و خندق" است: آنها عمدتاً برای محافظت از شبکه ها در برابر فعالیت های مخرب از بیرون طراحی شده اند و توانایی بسیار کمتری برای محافظت از داخل دارند. به زودی نگاهی دقیق تر به آن خواهیم داشت.
معماریهای امنیت شبکه و شبکه برای یک عصر رو به افول طراحی شدهاند و نمیتوانند به طور موثر نیازهای دسترسی امن پویا کسبوکارهای دیجیتال را برآورده کنند.
گارتنر، آینده امنیت شبکه در فضای ابری است
انفجار برنامه های ابری کار را برای مدل های سنتی امنیت شبکه دشوار کرده است. از آنجایی که کاربران زمان بیشتری را در خارج از دفتر می گذرانند و به برنامه های شخص ثالثی که دیگر در مرکز داده ساکن نیستند دسترسی پیدا می کنند، شبکه دیگر تمام وزن یک سازمان را پشتیبانی نمی کند. با این حال، امنیت شبکه سنتی هنوز حول محور مرکز داده می چرخد.
سازمان های مدرن برای محافظت از کاربران، داده ها و نقاط پایانی خود به امنیت سایبری مدرن نیاز دارند.
رویکردهای امنیتی قدیمی از "backhaul" برای ایمن سازی ترافیک راه دور استفاده می کنند: ترافیک از طریق اینترنت و از طریق پشته امنیتی در یک مرکز داده متمرکز هدایت می شود. با این حال، امروزه، با حجم بیشتری از ترافیک کلی اینترنت که مسافتهای بیشتری را طی میکند، بکهول مترادف با تأخیر بالا و تجربه کاربری ضعیف شده است.
شبکه قدیمی و معماری امنیت شبکه که "مرکز داده را در مرکز جهان قرار می دهد" قدیمی است و به یک بازدارنده برای نیازهای تجارت دیجیتال تبدیل شده است.
گارتنر، آینده امنیت شبکه در فضای ابری است
بیشتر مشکل امنیت شبکه سنتی در زیرساخت ناکارآمد و ناامن VPN نهفته است، زیرا:
VPN ها نمی توانند به درستی سازگار شوند. VPN های مبتنی بر سخت افزار باید به صورت دستی پیکربندی شوند و محدودیت های پهنای باند آنها نیاز به استقرار اضافی دارد. VPN های مبتنی بر نرم افزار باید بر روی هر دستگاه کاربر مستقر شوند و راه های کار کاربران را محدود کنند.
VPN ها امنیت ارائه نمی دهند. از آنجایی که VPN ها کنترل های امنیتی را اعمال نمی کنند، ترافیک عبوری از آنها باید از یک پشته امنیتی برای فیلتر کردن و بازرسی عبور کند و بسیاری از سازمان ها را مجبور می کند تا ترافیک را به مرکز داده ارسال کنند.
VPN ها با اعتماد صفر کار نمی کنند. پس از احراز هویت از طریق VPN، یک کاربر در شبکه است.
ker یا یک خودی مخرب میتواند به صورت جانبی برای دسترسی به اطلاعات حساس یا سوء استفاده از آسیبپذیریهایی که از داخل محافظت نمیشوند، حرکت کند.
خطر حرکت جانبی
حرکت جانبی تهدیدات یکی از بزرگترین خطراتی است که امروزه سازمان ها با آن مواجه هستند. فایروالهای سنتی و VPNها کاربران را مستقیماً به شبکه متصل میکنند تا به برنامهها و دادهها دسترسی داشته باشند و کاربران در «شبکه امن» دسترسی وسیعی به محیط پیدا میکنند. به همین دلیل، اگر یک کاربر یا حجم کاری به خطر بیفتد، تهدیدهای امنیتی می توانند به سرعت در محیط پخش شوند.
مؤثرترین استراتژیهای امروزی همواره بر اعتماد صفر تمرکز میکنند، یک چارچوب امنیتی که ادعا میکند به هیچ کاربر یا برنامهای نباید بهطور پیشفرض اعتماد کرد. با پیروی از یک اصل اساسی اعتماد صفر، دسترسی کمترین امتیاز، اعتماد بر اساس زمینه ایجاد می شود، مانند هویت و مکان کاربر، وضعیت امنیتی نقطه پایانی، و برنامه یا سرویس مورد درخواست، با بررسی خط مشی در هر مرحله.
از آنجایی که سازمانها به مدلهای نیروی کار ترکیبی عادت میکنند و پذیرش ابر به یک امر عادی تبدیل میشود، واضحتر میشود که رویکرد قدیمی فایروال برای ابر و اعتماد صفر بسیار کند است.
در عوض، شما به یک راه حل مدرن و دیجیتالی نیاز دارید که با عصر ابر و تحرک سازگار باشد: یک راه حل امنیتی مبتنی بر ابر که امنیت را از شبکه جدا می کند، با سیاست هایی که در هر کجا که باشند، برنامه ها و هر جایی که کاربران متصل می شوند، اعمال شود.
انتقال امنیت شبکه به فضای ابری به طور موثری کل پشته امنیت شبکه را به هر کجا که کاربران شما بروند قرار می دهد. حفاظتها بهطور مداوم اعمال میشوند و دقیقاً همان اقدامات امنیتی را در شعب، خانههای کاربر، پایانههای فرودگاه یا دفتر مرکزی شرکتها ارائه میدهند.
در مقایسه با امنیت شبکه سنتی، یک راه حل امنیتی مبتنی بر ابر ارائه می دهد:
تجربه کاربر سریعتر: ترافیک کاربر کوتاه ترین مسیر را به هر برنامه یا مقصد اینترنتی می برد.
امنیت برتر: تمام ترافیک اینترنت، از جمله ترافیک رمزگذاری شده، با داده های تهدید مرتبط در زمان واقعی بررسی می شود.
هزینه های کمتر: نیاز به خرید و نگهداری مداوم دستگاه ها از بین می رود زیرا زیرساخت ابری به طور مداوم به روز می شود.
مدیریت آسان تر: راه حلی که به عنوان یک سرویس ارائه می شود، پیچیدگی مدیریت چندین دستگاه را کاهش می دهد.
حرکت به یک پشته امنیتی کامل ارائه شده در ابر تضمین می کند که کاربران شما می توانند از دسترسی سریع، ایمن و مبتنی بر سیاست به برنامه های خصوصی و شخص ثالث لذت ببرند. اما مراقب باشید: بسیاری از شرکتهای امنیتی راهحلهای ارائهشده در فضای ابری و آمادهسازی ابر را تبلیغ میکنند، اما آنها تمایل دارند دستگاههای قدیمی مجازیسازی و بازسازی شوند. فقط Zscaler امنیت داخلی را در فضای ابری برای ابر ارائه می دهد.
با Zscaler از شبکه خود محافظت کنید
پلتفرم Zscaler Zero Trust Exchange™ اتصالات سریع و ایمن را امکان پذیر می کند و به کارمندان شما اجازه می دهد از هر کجا با استفاده از اینترنت به عنوان شبکه شرکتی کار کنند. بر اساس اصل اعتماد صفر دسترسی با حداقل امتیاز، امنیت جامع را با استفاده از هویت مبتنی بر زمینه و اجرای سیاست فراهم می کند.
این پلتفرم در بیش از 150 مرکز داده در سرتاسر جهان که با برنامهها و ارائهدهندگان ابری مانند Microsoft 365 و AWS مشترک هستند، کار میکند و تضمین میکند که خدمات تا حد امکان نزدیک به کاربرانش ارائه میشود و امنیت و تجربه کاربر را بهینه میکند.
سطح حمله خود را به حداقل برسانید. برنامهها را برای اینترنت باز نامرئی کنید و برای مجرمان سایبری غیرممکن کنید.
حرکت جانبی را حذف کنید. برنامهها را بخشبندی کنید، نه شبکه خود را، تا حداقل دسترسی را بدون دسترسی به شبکه اعمال کنید.
کاربران در معرض خطر را متوقف کنید و خطر را کاهش دهید. جلوگیری از سوء استفاده از برنامه، یافتن مهاجمان و تهدیدات فعال و جلوگیری از از دست رفتن داده ها.
حفاظت از اطلاعات یک شرکت امروزه از اهمیت بالایی برخوردار است، به ویژه در عصر ارتباطات و بازاریابی که تمام اطلاعات جمع آوری شده از شرکت ها یا افراد برای فروش استفاده می شود. طراحی یک شبکه کاری منعطف و موثر در شرکت ها نماد بهره وری و کارایی است. در این پست نحوه ایجاد یک شبکه موثر، با اطلاعات محافظت شده و ایمن و اتصال کارآمد را به شما آموزش می دهیم.
طراحی و پیاده سازی شبکه ها ساخت یک طرح کامپیوتری در داخل شرکت است که به طور انحصاری بر هر بخش یا بخش شرکت تمرکز نمی کند. پیاده سازی هوشمند تمام ایستگاه های کاری را از طریق تجهیزات، رایانه ها، سیستم های چاپ، شناسایی دیجیتال، کنترل دسترسی و غیره به هم متصل می کند.
در Redkom ما در تعمیر و نگهداری تجهیزات کامپیوتری تخصص داریم و هرگز نباید به طور جداگانه به یکدیگر متصل شوند، اما باید همه مناطق شرکت به یکدیگر متصل شوند. به این ترتیب هنگام کار به عملکرد بهتر و بهره وری بیشتر می رسیم.
با این حال، بهرهوری تنها چیزی نیست که در طراحی هوشمند شبکههای شرکت بهبود مییابد. صرفه جویی در هزینه یک پله دیگر است که اگر پیاده سازی شبکه موثری داشته باشیم از آن صعود می کنیم. امنیت دادهها نیز یک وظیفه معلق برای شرکتها است که در صورت داشتن این امر میتوانند بدون فراموش کردن طراحی یک برنامه بازیابی اطلاعات، در صورت بروز حوادث طبیعی یا ناشی از افراد، انجام دهند. اتصال یک عنصر اساسی در عملکرد صحیح یک شرکت است و با طراحی و اجرای خوب شبکه های کامپیوتری می توان شرکت را همیشه در ارتباط نگه داشت.
مراحل طراحی شبکه های کامپیوتری
اولین چیزی که هنگام طراحی شبکه های کامپیوتری یک شرکت باید در نظر بگیریم تجهیزاتی است که استفاده می شود، یعنی تجهیزاتی که باید در شبکه پیاده سازی کنیم. برای طراحی صحیح شبکه باید ویژگی های این تجهیزات و کاربرد آن را بدانیم. همچنین دانستن فرکانس استفاده از تجهیزات و حجم کاری که خواهند داشت بسیار مهم است. نگهداری خوب کامپیوتری این تجهیزات نیز ضروری است تا عملکرد آن صحیح باشد و مانع عملکرد خوب کارکنان نشود.
مرحله دوم تجزیه و تحلیل خواهد بود که آیا ما نیاز به اتصال این دستگاه ها در سطح سخت افزاری داریم یا خیر. در نظر گرفتن این امر برای سازماندهی سیم کشی منظم و هوشمند این تجهیزات و دستگاه ها مهم است. سازماندهی سیم کشی تمام تجهیزات ضروری است اگر آنچه ما می خواهیم ایجاد یک محیط کار ایمن و جلوگیری از حوادث در محل کار است. مرحله سوم این است که به نحوه توزیع شبکه فکر کنیم. به این ترتیب، تمامی اطلاعاتی که هر بخش دریافت و ارسال میکند، میتواند به راحتی و کارآمد جریان یابد، بدون اینکه مانع کار کارکنان و بهبود عملکرد آنها شود. اتصال به اینترنت نقش بسیار مهمی در این امر ایفا می کند.
به طور کلی، هر شرکت بزرگ شماره تلفن های متعددی دارد، برخی از آنها برای استفاده داخلی توسط هر بخش خواهد بود و برخی دیگر شماره تلفن هایی هستند که برای عموم آزاد است. برای تسهیل مدیریت تماس، از یک سیستم متمرکز استفاده می شود که در آن تمام خطوط به هم متصل هستند و اطلاعات می تواند از طریق یک اپراتور به بخش یا شخص خاصی منتقل شود.
در معماری تابلوهای تلفن آنالوگ، شرکت ها معمولا دارای تابلویی هستند که در همان محل شرکت قرار دارد، جایی که یک شبکه تلفن با سیم کشی تلفن مسی وجود دارد که به تمام خطوط ثابت موجود در تاسیسات شما متصل می شود. از طرف دیگر، یک شبکه کامپیوتری از طریق کابل اترنت وجود خواهد داشت که کاملاً مستقل عمل می کند. شرکت خدمات تلفن ویپ voip
IP Voice یک پروتکل اینترنتی است که از طریق منابع مختلف به سیگنال صوتی اجازه میدهد تا به جای کابلهای تلفن سنتی، با استفاده از پروتکل IP از طریق اینترنت عبور کند. Voice IP داده های صوتی و صوتی را از طریق بسته های داده به سیگنال های دیجیتال تبدیل می کند. در خدمات VoIP ویپ ما از شبکه داده برای همه ارتباطات استفاده می کنیم. این دستگاه ها با یک سرور تلفن از طریق یک شبکه کابل کشی ساختار یافته اترنت یا LAN ارتباط برقرار می کنند. به این ترتیب، این شرکت از یک کابل تک استفاده می کند که انعطاف پذیری زیادی را ارائه می دهد، بنابراین می توانیم یک خط تلفن را به طور کامل به دفتر یا طبقه دیگری از ساختمان تغییر دهیم.
با یک IP PBX محلی، کاربران می توانند نه تنها روی خدمات تماس تلفنی، بلکه پیام های متنی و تماس های ویدیویی نیز حساب کنند. به این ترتیب می بینیم که تابلوی VoIP یا استفاده از تلفن صوتی IP در شرکت نسبت به مدل های سنتی آنالوگ مزایای بیشتری دارد. برای انجام این کار، از سخت افزار و نرم افزار برای برقراری ارتباطات تلفنی استفاده می شود که به طور کلی نیاز به استخدام خدمات اپراتور VoIP و همچنین تعمیر و نگهداری دوره ای دارد. خدمات نصب و راه اندازی تلفن اینترنتی ویپ voip
به طور کلی، هنگامی که ما در مورد تابلوهای VoIP صحبت می کنیم، در مورد راه حل های اختصاصی صحبت می کنیم، بنابراین ضروری است که یک ارائه دهنده واجد شرایط داشته باشید که به شما امکان می دهد سرویس را راه اندازی کنید و برنامه ریزی کافی را انجام دهید. آنها همچنین می توانند از پیوندهای SIP Trunk، واسطه ای بین سیستم های تلفن و خدمات تلفن اینترنتی استفاده کنند.
با این حال، سانترال های IP یا VoIP دارای چند اشکال مهم هستند: آنها نیاز به سرمایه گذاری اولیه بیشتری دارند، زیرا خرید سخت افزار و استفاده از مجوزها ضروری است. تعمیر و نگهداری سانترال های VoIP می تواند گران تر از مدل های ابری باشد، جایی که شما بر اساس آنچه استفاده می کنید پرداخت می کنید و باید هزینه نگهداری شبکه را بپردازید.
سانترال مجازی IP که به آن سانترال IP ابری نیز گفته می شود، دارای جنبه های مشترک بسیاری با سانترال مجازی VoIP است. اما نحوه استفاده و مکان متفاوت است. سانترال مجازی یک سرویس ابری است، خرید تجهیزات تلفن ویپ voip بنابراین این ارائه دهنده است که مسئولیت تعمیر و نگهداری را بر عهده دارد و شرکت نیازی به نصب شبکه خود در امکانات خود ندارد.
استفاده از سانترال مجازی نیازی به خرید سخت افزار خاصی ندارد و نرم افزار سانترال مجازی بدون نیاز به نصب بر روی یک سیستم کامپیوتری خاص از طریق کامپیوتر یا گوشی های هوشمند قابل دسترسی است. خدمات پشتیبانی تلفن ویپ voip کاربران این مدل می توانند با کیفیت صدای بالا تماس برقرار کنند و همچنین پیامک ها و تماس های تصویری را مدیریت کنند.
فناوری اینترنت ADSL از شبکه ای برای دسترسی و انتقال اطلاعات در سطح دیجیتال از طریق اینترنت تشکیل شده است. خرید اینترنت پیشگامان این عمدتا با داشتن شبکه تلفن به عنوان پشتیبانی زیرساخت مشخص می شود.
یعنی شبکه ADSL امکان ارسال و دانلود اطلاعات را می دهد و به کاربر امکان دسترسی به اینترنت را می دهد. از سوی دیگر، معنای مخفف از انگلیسی: Asymmetric Digital Subscriber Line می آید که به اسپانیایی ترجمه می شود: "خط مشترک دیجیتال نامتقارن".
منشاء این فناوری به دهه بین سال های 1950 تا 1960 برمی گردد، زیرا آنچه در نظر گرفته شده بود بهبود ویژگی های خط تلفن بود. این امر در دهه 1980 آشکار شد، زمانی که شرکت آمریکایی Bellcore موفق شد این فناوری را به دنبال ISDN (شبکه دیجیتال خدمات یکپارچه) که پیشروی ADSL همراه با سایر فناوری های آن زمان بود، به ثبت برساند.
از سوی دیگر، تا پایان دهه 90 بود که مصرف کننده در خانه خود مزایایی را که ADSL از طریق خط تلفن داشت، تجربه کرد. این بدان معنی بود که در دهه اول قرن بیست و یکم از نظر شبکه دسترسی به اینترنت به یک قهرمان مطلق تبدیل شد.
با این حال، علیرغم پیشرفت هایی که با ADSL2+ رخ داد، فناوری ADSL به بازی در پس زمینه تنزل پیدا کرد که باعث افزایش سرعت آپلود و دانلود داده ها شد. ADSL با یک رقیب جدید روبرو است که در همان زمان در حال توسعه بود: فیبر نوری.
روند تکاملی فیبر نوری مسیری مشابه مسیر ADSL را دنبال می کند. همچنین درست است که با عدم استفاده از شبکه تلفن، پتانسیل آن از نظر توسعه بیشتر است. دلیل این امر این است که کشورهایی مانند اسپانیا وجود دارند که فیبر نوری به سرعت در حال جایگزینی خط خصوصی ADSL در شهرهای بزرگ است.
در حال حاضر، ADSL تنها در صورتی یک گزینه است که نمیتوانید فیبر را منقبض کنید، زیرا سرعت انتقال میتواند 30 برابر سریعتر باشد.
ADSL و فیبر چگونه کار می کنند؟
ADSL فناوری است که از خط تلفن برای انتقال اطلاعات استفاده می کند. بنابراین، باید شبکه را با تماس های صوتی به اشتراک بگذارید.
1
این بدان معناست که توسعه و تکامل فناوری توسط خود زیرساخت محدود شده است. اگرچه، این نیز درست است که ظرفیت دسترسی به دلیل استفاده از این شبکه تقریباً کل است.
از طرفی فیبر نوری یک سیستم اتصال مستقیم دارد که باید نصب شود اما مستقیم است:
2
موارد فوق باعث ایجاد شبکه خاص خود می شود که با آن محدودیت های تکامل توسط خود فناوری ایجاد می شود. تداخل احتمالی بین دو کاربری (تلفن و اینترنت) در یک شبکه و تمام مشکلاتی که ایجاد می کند نیز برطرف می شود.
در حالی که درست است که دسترسی به اینترنت فقط از طریق ADSL یا فیبر نیست، اینها فناوری های اصلی در زمینه دسکتاپ حرفه ای و خصوصی هستند.
گزینه های دیگر برای انتخاب می تواند مودم های تقریباً منقرض شده یا فناوری های 4G و 5G در دستگاه های تلفن همراه باشد.
دارای فیبر نوری ADSL
زیرساخت ☑️
سرعت ☑️
ثبات ☑️
پهنای باند ☑️
همانطور که می بینید، فیبر سرعت، ثبات و پهنای باند بیشتری را ارائه می دهد. با وجود این، عاملی وجود دارد که به ADSL اجازه می دهد در بسیاری از کشورها زنده بماند و حتی در تعداد اتصالات اکثریت را داشته باشد و آن زیرساخت است.
همانطور که در بالا ذکر شد، فناوری ADSL مبتنی بر شبکه تلفن است و این یک شبکه پایه است که عملاً در همه کشورها به صورت کلی وجود دارد. از طرفی با نیاز به زیرساخت مجزا، نصب فیبر نوری در مناطقی با جغرافیای پیچیده و یا با نرخ جمعیت پایین، هزینه ها را افزایش می دهد، بنابراین ADSL در این نوع شرایط که کاملاً ایزوله نیستند بهترین گزینه است.
امروز ما به اطلاعات بیشتر از همیشه دسترسی داریم. ما در دنیای دیجیتال زندگی می کنیم و پهنای باند چیزی است که دنیای دیجیتال را به وجود می آورد. شبکههای مس قدیمی توسط مشتریان مسکونی و تجاری مشمول مالیات میشوند. با این حال، شبکههای نوری غیرفعال (PON)، مانند Fiber-to-the-home (FTTH)، به طور فزایندهای برای رفع نیازهای پهنای باند فعلی و آینده که شبکههای مس قدیمی نمیتوانند از آن پشتیبانی کنند، استفاده میشود. قبل از معرفی PON، باید در مورد مبانی شبکه های غیرفعال و فعال صحبت کنیم.
انواع مختلفی از شبکه ها وجود دارند که انواع مختلفی از اطلاعات را حمل می کنند. با این حال، همه این شبکه های فردی را می توان در یکی از دو دسته قرار داد: اکتیو شبکه و پسیو شبکه ، غیرفعال یا فعال. یک شبکه غیرفعال از تجهیزات یا اجزای برقی برای دریافت سیگنال از یک مکان به مکان دیگر استفاده نمی کند. یک شبکه فعال از تجهیزات یا اجزای نیرومند برای هدایت سیگنال از یک مکان به مکان دیگر استفاده می کند. با توجه به رسانه های انتقال مورد استفاده در شبکه ها، شبکه های مس غیرفعال، شبکه های مسی فعال، شبکه های نوری غیرفعال و شبکه های نوری فعال وجود دارند.
انواع مختلفی از شبکه های مس غیرفعال وجود دارد. با این حال، چیزی که تقریباً همه در مورد آن میدانند، شبکه تلویزیون کابلی خانگی (CATV) آنها است. در یک شبکه CATV مسی، ارائه دهنده کابل سیگنال را از طریق یک کابل کواکسیال به خانه تحویل می دهد. در ابتدایی ترین شبکه، کابل وارد خانه می شود و به یک تلویزیون هدایت می شود. با این حال، بسیاری از خانه ها فقط یک تلویزیون ندارند. برای خانه هایی با چندین تلویزیون، سیگنال ارائه دهنده کابل باید به گونه ای تقسیم شود که هر تلویزیون سیگنال را دریافت کند. تقسیم معمولاً با دستگاهی کم هزینه که معمولاً اسپلیتر نامیده می شود انجام می شود. اسپلیتر نیازی به برق ندارد. معمولاً یک ورودی دارد و ممکن است دو، سه، چهار یا چند خروجی داشته باشد. یک کابل جداگانه از اسپلیتر به هر تلویزیون هدایت می شود.
یکی از مشکلات این نوع شبکه از دست دادن قدرت سیگنال است. همانطور که سیگنال ارائه دهنده کابل تقسیم می شود و به چندین تلویزیون ارسال می شود، قدرت سیگنال به هر تلویزیون کاهش می یابد. اضافه کردن تعداد زیادی تلویزیون می تواند قدرت سیگنال را تا حدی کاهش دهد که هیچ یک از تلویزیون ها قدرت سیگنال کافی برای عملکرد صحیح را دریافت نکنند. هنگامی که این اتفاق می افتد، زمان آن است که به نصب یک شبکه CATV فعال نگاه کنید.
همانطور که شبکه های مس غیر فعال انواع زیادی دارند، شبکه های مسی فعال نیز انواع زیادی دارند. بخش قبلی بر روی یک شبکه غیرفعال CATV خانگی تمرکز داشت و اشاره کرد که تنها تعداد محدودی تلویزیون می توانند به این نوع شبکه متصل شوند. داشتن قدرت سیگنال کافی برای چندین تلویزیون (مثلاً یکی در هر اتاق) به یک شبکه فعال نیاز دارد.
در مثالی از یک شبکه CATV خانگی فعال، یک کابل وارد خانه شده و به یک تقویت کننده توزیع هدایت می شود. تقویت کننده توزیع سیگنال ارائه دهنده کابل را تقویت یا تقویت و تقسیم می کند. هر خروجی تقویت کننده توزیع دارای قدرت سیگنال تقریبا برابر با قدرت سیگنال در کابل ورودی ارائه دهنده کابل است. یک کابل جداگانه از تقویت کننده توزیع به هر تلویزیون هدایت می شود.
این نوع شبکه فعال بر مشکل قدرت سیگنال مرتبط با شبکه غیرفعال غلبه می کند. با این حال، سطحی از پیچیدگی را اضافه می کند و به قدرت نیاز دارد. اگر تقویت کننده توزیع خراب شود، همه تلویزیون ها سیگنال های خود را از دست می دهند. اگر آمپلی فایر توزیع به طور تصادفی قطع شود، همین امر صادق است: تمام تلویزیون های خانه فاقد سیگنال هستند.
انواع مختلفی از شبکه های نوری غیرفعال (PON) وجود دارد. یکی از رایج ترین انواع آن بسیار شبیه به شبکه CATV غیرفعال است که در بالا توضیح داده شد. اما به جای کابل کواکسیال از فیبر نوری استفاده می شود. بسیاری از دستگاه های غیرفعال مختلف برای پشتیبانی از انواع توپولوژی های فیزیکی شبکه وجود دارد. کوپلرهای نوری هسته هر PON هستند. یک کوپلر نوری میتواند دو یا چند سیگنال نوری را در یک خروجی ترکیب کند، یا کوپلر میتواند یک ورودی نوری را بگیرد و آن را به دو یا چند خروجی جداگانه توزیع کند. در اینجا یک مثال از یک کوپلر 1×6 آورده شده است.این کوپلر یک سیگنال ورودی را به شش خروجی تقسیم می کند.
بسیاری از کوپلرهای نوری برای عملکرد دو جهته (BiDi) طراحی شده اند که به همان کوپلر اجازه می دهد تا برای ترکیب سیگنال ها یا تقسیم سیگنال ها استفاده شود. بنابراین، در یک کوپلر BiDi، هر پورت می تواند یک ورودی یا یک خروجی باشد. با این حال، برای یک برنامه PON، یک کوپلر نوری که برای تقسیم یک سیگنال استفاده می شود، ممکن است یک تقسیم کننده نوری نامیده شود.
در یک PON، ورودی به کوپلر به طور مساوی بین شش خروجی تقسیم می شود. داده هایی که ورودی کوپلر به هر خروجی فرستاده می شود، درست همانطور که سیگنال ارائه دهنده CATV به هر تلویزیون در شبکه مسی غیرفعال ارسال می شود. اگرچه هر خروجی همان اطلاعات ورودی را خواهد داشت، قدرت سیگنال بسته به تعداد خروجی ها کاهش می یابد. محدودیت محدودی در تعداد خروجی ها برای برنامه PON وجود دارد. به طور معمول محدودیت 32 است. با این حال، برخی از برنامه ها ممکن است بیشتر پشتیبانی کنند (تا 64 در FOCC).
یک شبکه نوری فعال بسیار شبیه به شبکه CATV خانگی فعال است که در بالا توضیح داده شد. یک فیبر نوری به جای تقویت کننده توزیع به یک سوئیچ متصل می شود. سوئیچ داده ها را به هر کاربر جداگانه ارسال می کند. یک کابل جداگانه از سوییچ به هر کاربر جداگانه هدایت می شود. این نوع شبکه فعال بر مشکل قدرت سیگنال مرتبط با شبکه غیرفعال غلبه می کند. خرید تجهیزات شبکه با این حال، سطحی از پیچیدگی را اضافه می کند و به قدرت نیاز دارد. اگر تغییر ناموفق بود، همه کاربران دسترسی به داده های دریافتی را از دست خواهند داد. اگر سوئیچ برق را از دست بدهد، همین امر صادق است: جریان داده متوقف می شود. نکته: همچنین تقویت کننده های نوری در شبکه های نوری فعال (DWDM، CATV، SDH و غیره) برای تقویت سیگنال های نوری استفاده می شوند.
اگر یک راهاندازی ساده شبکه خانگی یا نصب شبکه جدید یا ارتقاء شبکه و پشتیبانی شبکه موجود نیاز داشته باشید، ما میتوانیم کمک کنیم.
SIADVEN ما نیازهای شما را ارزیابی می کنیم و راه حل مقرون به صرفه ای را به شما پیشنهاد می کنیم که زیرساخت فعلی شما را به حداکثر برساند. آیا از قبل یک شبکه موجود دارید؟ ما می توانیم شبکه شما را حفظ و ارتقا دهیم یا آن را مطابق با نیازهای شما سفارشی کنیم.
برنامه ریزی شبکه برای اطمینان از اتصال شبکه و کیفیت خدمات ضروری است. دانش ترکیبی ما از فناوریهای شبکه و الزامات تجاری به ما امکان میدهد شبکههای جدید را برنامهریزی کنیم و شبکههای موجود را بهبود بخشیم.
SIADVEN به طور مشترک برای درک کامل استراتژی فعلی و نیازهای شبکه آینده شما کار می کند. پس از آن، ما بر اساس نیازهای فعلی و آتی کسب و کار شما، یک طرح شبکه بلندمدت با تجهیزات شبکه لازم، ظرفیت مورد نیاز و قابلیت های خدمات ایجاد می کنیم. مهندسان SIADVEN به شما کمک می کنند تا ظرفیت نصب شده را به حداکثر برسانید و هزینه های عملیاتی را به حداقل برسانید.
شبکه بی سیم یکی از جذاب ترین فناوری هایی است که در ده سال اخیر محقق شده است. در واقع، تقریباً تمام لپتاپهای موجود در بازار امروزی دارای وایفای داخلی هستند. نصب روتر بی سیم با دسترسی به اینترنت پرسرعت، انتقال فایل و سایر مزایای یک شبکه سیمی سنتی، اتصال را در هر نقطه از خانه یا کسب و کار شما گسترش می دهد.
آیا گیج شده اید که از کدام فناوری 802.1X استفاده کنید...!! فقط صحبت از بیت ریت و کارایی و فرکانس باعث شک و شبهه بیشتر میشه...!! نگران نباشید. ما تکنولوژی مناسب را برای حداکثر پوشش و قابلیت اطمینان در اختیار شما قرار خواهیم داد.
ما خدمات پشتیبانی از راه دور و در محل را برای آن دسته از شرکتهایی که کارکنان فناوری اطلاعات کامل در دسترس ندارند، ارائه میکنیم. ما میتوانیم بررسیهای منظم تعمیر و نگهداری شبکه را برنامهریزی کنیم تا سیستمهای شبکه شما کارآمد و قابل اعتماد کار کنند. علاوه بر این، ما میتوانیم با نصب سختافزار و نرمافزار جدید به گسترش پوشش شبکه کمک کنیم تا از ویژگیهای امنیتی جدید و سرعت دسترسی استفاده کنیم.
خدمات پشتیبانی از راه دور ما برای حل فوری مشکلات بدون متحمل شدن هزینه های سفر و تاخیر در خدمات مفید است.
شبکه خصوصی مجازی یا VPN (مخفف انگلیسی شبکه خصوصی مجازی)، فناوری است که امکان گسترش شبکه عمومی یا کنترل نشده مانند اینترنت را می دهد.
مثالهای رایج عبارتند از امکان اتصال دو یا چند شعبه یک شرکت با استفاده از اینترنت بهعنوان یک پیوند، به اعضای تیم پشتیبانی فنی اجازه میدهد از خانه به مرکز رایانه متصل شوند یا به کاربر اجازه میدهد از یک مکان راه دور به رایانه خانگی خود دسترسی داشته باشد. مانند هتل. همه اینها با استفاده از زیرساخت اینترنت.
مدیریت امنیت شبکه های کامپیوتری و سرور برای همه انواع موقعیت ها متفاوت است. یک خانه یا دفتر کوچک ممکن است فقط به حفاظت اولیه نیاز داشته باشد، در حالی که مشاغل بزرگ به نرم افزار و سخت افزار پیشرفته تری برای جلوگیری از حملات هکرها، ویروس ها، هرزنامه ها و برنامه های مخرب نیاز دارند.
در اینجا برخی از اشتباهات رایج امنیت شبکه آورده شده است:
نادیده گرفتن وصله های امنیتی
عدم به روز رسانی آنتی ویروس و جاسوس افزار.
رمزهای عبور نامناسب یا ساده شده
عدم وجود نسخه پشتیبان
خدمات امنیتی ما از ممیزی اولیه تا پیاده سازی و پیکربندی اقدامات امنیتی موثر برای محافظت از دسترسی به شبکه را شامل می شود.
خدمات شبکه
در حال حاضر، توسعه اینترنت، برنامه های کاربردی متعدد و ابزارهای اطلاعاتی در هر دو سطح کسب و کار و کاربر توانسته اند بر نحوه کار و ارتباط تأثیر بگذارند زیرا ارتباطات و فرآیندهای تجاری را بهینه می کنند. خدمات شبکه مسئول تضمین چنین ارتباطی و جلوگیری از خرابی در برنامه هستند.
بر خلاف سایر سیستم هایی که برای مدیریت ارتباطات طراحی شده اند، خدمات شبکه زیرساختی است که در یک برنامه کاربردی توسعه یافته است که اجازه می دهد تا تعاملات برنامه برای به اشتراک گذاری اطلاعات و منابع ثبت شود. آنها معمولاً در یک یا چند فایروال سرور نصب می شوند و از طریق کابل به هاب مرکزی یا دستگاه های بی سیم به دو یا چند رایانه متصل می شوند.
به همین ترتیب، خدمات شبکه به سیستم هایی در شبکه نیاز دارند که ظرفیت کارکردن به عنوان سرور را داشته باشند. سرورها و سرویسهای شبکه، سیستمعاملهای شبکهای هستند که از مجموعهای از برنامهها تشکیل شدهاند که امکان مدیریت و کنترل دستگاههای شبکه را توسط چندین کاربر فراهم میکنند.
- ارتباط را تسهیل می کند.
- بهبود رقابت و کارایی
- بهبود در مدیریت برنامه را فراهم می کند.
- زمان پاسخگویی را کاهش می دهد.
- سهولت استفاده بیشتر
- این یک سیستم بسیار امن تر است.
- یکپارچه سازی داده ها بیشتر
- کاهش هزینه در فرآیندهای داده
پروتکل پیکربندی میزبان پویا (DHCP): یک پروتکل شبکه سرویس گیرنده/سرور است که به طور خودکار یک میزبان IP پروتکل اینترنت را ارائه می دهد. به همین ترتیب، می توان آن را به عنوان یک توسعه دهنده پروتکل BOOTP توصیف کرد که مدیریت آدرس های IP را تسهیل می کند. این نوع پروتکل برای پیکربندی پارامترهای TCP/IP و ارائه این اطلاعات به هاست (سرورها) در شبکه ایده آل است.
پروتکل پیکربندی میزبان پویا (DHCP) برای کنترل تنظیمات شبکه مشتری به روشی سریع و راحت مفید است. هنگام پیکربندی سیستم کلاینت، مدیر می تواند اطلاعات را با انتخاب پروتکل DHCP بدون نیاز به تعیین آدرس IP، ماسک شبکه، دروازه پیش فرض یا سرورهای DNS بازیابی کند.
به همین ترتیب، زمانی که مدیران میخواهند آدرسهای IP را تغییر دهند، بسیار مفید هستند، زیرا به آنها اجازه میدهند تا آدرسهای قابل اعتماد پیکربندی شوند و خطاها در پیکربندی دستی، مانند خطاهای تایپی، یا تضادهای آدرس ایجاد شده توسط تخصیص یک آدرس IP به حداقل برسد. در نهایت، آنها مدیریت شبکه را از طریق پیکربندی متمرکز و خودکار TCP/IP ترویج می کنند.
پروتکل مدیریت شبکه ساده (SNMP): یک پروتکل لایه کاربردی است که امکان تبادل اطلاعات مدیریتی بین دستگاه های شبکه را فراهم می کند. این پروتکل بخشی از (TCP/IP) است و به دلیل توانایی آن در مدیریت و نظارت بر عناصر شبکه به طور گسترده پذیرفته شده است. اکثر عناصر شبکه با یک عامل SNMP همراه هستند که برای برقراری ارتباط با سیستم مدیریت شبکه (NMS) پیکربندی و فعال شده است.
سیستم مدیریت شبکه SNMP امکان ارتباط با دستگاه های شبکه را که توسط عامل SNMP گنجانده شده است را فراهم می کند. به طور کلی از این نوع سیستم برای اجرای یک یا چند سیستم مدیریت شبکه استفاده می شود. وظایف اصلی مدیر SNMP عبارتند از:
- نماینده مشاوره
- به شما امکان می دهد پاسخ هایی را از نمایندگان دریافت کنید
– تنظیم متغیرها در agents
پروتکل انتقال فایل (FTP): به شما این امکان را می دهد که فایل ها را از یک مکان در شبکه به مکان دیگر به طور موثر و مستقل از سیستم فایل هر رایانه منتقل کنید. پروتکل انتقال فایل FTP یک مدل سرویس گیرنده-سرور است که در آن فایل ها از یک سرویس گیرنده FTP به یک سرور FTP آپلود می شوند و امکان دسترسی به مشتریان را فراهم می کند.
سرور FTP از طریق دیمونی کار می کند که درخواست های مشتری را اجرا می کند. هنگامی که یک درخواست از مشتری دریافت می کند، برنامه یک سیگنال جلسه کنترل را پیکربندی می کند که یک جلسه درخواست می کند و سپس اتصال را برقرار می کند.
اگر می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد انواع خدمات شبکه و مزایای شبکه های ارتباطی در کسب و کار خود به دست آورید، از وب سایت ما دریغ نکنید: شرکت خدمات شبکه پیشگامان ویرا نوین
| |
وب : | |
پیام : | |
2+2=: | |
(Refresh) |
متن دلخواه شما
|
|