امنیت شبکه چگونه کار می کند؟
امنیت شبکه - شبکه مبتنی بر شبکه با عبور بیشتر ترافیک شبکه از اینترنت به جای ماندن در زیرساخت شبکه محلی، تکامل یافته است. پشته امروزی در یک دروازه امنیتی است که ترافیک در حال حرکت به و از اینترنت را نظارت می کند. این شامل انواع فایروال ها، سیستم های پیشگیری از نفوذ (IPS)، جعبه های ماسه ای، فیلترهای URL، فیلترهای DNS، فناوری آنتی ویروس، سیستم های جلوگیری از از دست دادن داده ها (DLP) و غیره است. که با هم کار می کنند تا از دستیابی حملات خارجی به داده ها و مالکیت معنوی در یک شبکه جلوگیری کنند.
چرا امنیت شبکه مهم است؟
راه حل های پیشرفته امنیت شبکه رویکرد چابک تری را برای امنیت در دنیای تحت سلطه ابر ارائه می دهند. پیش از این، بسیاری از شرکتها از رویکرد قدیمی «قلعه و خندق» استفاده میکردند و از دیوار آتش برای تأمین امنیت محیطی یک سیستم شرکت مرکزی استفاده میکردند. بنابراین، لایههای دفاعی برای جلوگیری از نفوذ مجرمان سایبری به محیط ایجاد شد و اگر یک لایه سقوط میکرد، لایه دیگری در جای خود قرار میگرفت.
زمانی که زیرساخت فناوری اطلاعات روی یک سرور واحد میزبانی میشد، این کار به خوبی کار میکرد، اما با افزایش تحرک کارکنان، باید بتوانند به سیستمها و دادهها از مکانهای مختلف دسترسی داشته باشند. این امر باعث ایجاد شبکه های خصوصی مجازی (VPN) شد که به کاربران راه دور امکان دسترسی به شبکه داخلی را می دهد. در بخش بعدی دوباره VPN ها را بررسی خواهیم کرد.
در عصر ابر، چشم انداز تهدید سایبری و نیازهای سازمان های مدرن تغییر کرده است. با حملات مکرر و پیچیدهتر، مقررات سختگیرانهتر، و دادههای بسیار بیشتر برای پردازش و محافظت، مدلهای قدیمیتر اغلب نمیتوانند چابکی، انعطافپذیری و حفاظت پیشرفتهتر مورد نیاز امروز را فراهم کنند.
امنیت شبکه از چه نوع تهدیداتی جلوگیری می کند؟
تنوع ابزارهای امنیت شبکه در بازار نشان دهنده وسعت چشم انداز تهدید است. راه حل های بی شماری برای متوقف کردن بدافزارها (مانند جاسوس افزارها، باج افزارها، تروجان ها)، فیشینگ و سایر تهدیدات مشابه طراحی شده اند.
مهمترین نکته ای که باید در مورد راه حل های امنیتی شبکه قدیمی در نظر داشت، مربوط به رویکرد "قلعه و خندق" است: آنها عمدتاً برای محافظت از شبکه ها در برابر فعالیت های مخرب از بیرون طراحی شده اند و توانایی بسیار کمتری برای محافظت از داخل دارند. به زودی نگاهی دقیق تر به آن خواهیم داشت.
معماریهای امنیت شبکه و شبکه برای یک عصر رو به افول طراحی شدهاند و نمیتوانند به طور موثر نیازهای دسترسی امن پویا کسبوکارهای دیجیتال را برآورده کنند.
گارتنر، آینده امنیت شبکه در فضای ابری است
چالش های امنیت شبکه سنتی
انفجار برنامه های ابری کار را برای مدل های سنتی امنیت شبکه دشوار کرده است. از آنجایی که کاربران زمان بیشتری را در خارج از دفتر می گذرانند و به برنامه های شخص ثالثی که دیگر در مرکز داده ساکن نیستند دسترسی پیدا می کنند، شبکه دیگر تمام وزن یک سازمان را پشتیبانی نمی کند. با این حال، امنیت شبکه سنتی هنوز حول محور مرکز داده می چرخد.
سازمان های مدرن برای محافظت از کاربران، داده ها و نقاط پایانی خود به امنیت سایبری مدرن نیاز دارند.
رویکردهای امنیتی قدیمی از "backhaul" برای ایمن سازی ترافیک راه دور استفاده می کنند: ترافیک از طریق اینترنت و از طریق پشته امنیتی در یک مرکز داده متمرکز هدایت می شود. با این حال، امروزه، با حجم بیشتری از ترافیک کلی اینترنت که مسافتهای بیشتری را طی میکند، بکهول مترادف با تأخیر بالا و تجربه کاربری ضعیف شده است.
شبکه قدیمی و معماری امنیت شبکه که "مرکز داده را در مرکز جهان قرار می دهد" قدیمی است و به یک بازدارنده برای نیازهای تجارت دیجیتال تبدیل شده است.
گارتنر، آینده امنیت شبکه در فضای ابری است
کاستی های VPN های قدیمی
بیشتر مشکل امنیت شبکه سنتی در زیرساخت ناکارآمد و ناامن VPN نهفته است، زیرا:
VPN ها نمی توانند به درستی سازگار شوند. VPN های مبتنی بر سخت افزار باید به صورت دستی پیکربندی شوند و محدودیت های پهنای باند آنها نیاز به استقرار اضافی دارد. VPN های مبتنی بر نرم افزار باید بر روی هر دستگاه کاربر مستقر شوند و راه های کار کاربران را محدود کنند.
VPN ها امنیت ارائه نمی دهند. از آنجایی که VPN ها کنترل های امنیتی را اعمال نمی کنند، ترافیک عبوری از آنها باید از یک پشته امنیتی برای فیلتر کردن و بازرسی عبور کند و بسیاری از سازمان ها را مجبور می کند تا ترافیک را به مرکز داده ارسال کنند.
VPN ها با اعتماد صفر کار نمی کنند. پس از احراز هویت از طریق VPN، یک کاربر در شبکه است.
ker یا یک خودی مخرب میتواند به صورت جانبی برای دسترسی به اطلاعات حساس یا سوء استفاده از آسیبپذیریهایی که از داخل محافظت نمیشوند، حرکت کند.
خطر حرکت جانبی
حرکت جانبی تهدیدات یکی از بزرگترین خطراتی است که امروزه سازمان ها با آن مواجه هستند. فایروالهای سنتی و VPNها کاربران را مستقیماً به شبکه متصل میکنند تا به برنامهها و دادهها دسترسی داشته باشند و کاربران در «شبکه امن» دسترسی وسیعی به محیط پیدا میکنند. به همین دلیل، اگر یک کاربر یا حجم کاری به خطر بیفتد، تهدیدهای امنیتی می توانند به سرعت در محیط پخش شوند.
مؤثرترین استراتژیهای امروزی همواره بر اعتماد صفر تمرکز میکنند، یک چارچوب امنیتی که ادعا میکند به هیچ کاربر یا برنامهای نباید بهطور پیشفرض اعتماد کرد. با پیروی از یک اصل اساسی اعتماد صفر، دسترسی کمترین امتیاز، اعتماد بر اساس زمینه ایجاد می شود، مانند هویت و مکان کاربر، وضعیت امنیتی نقطه پایانی، و برنامه یا سرویس مورد درخواست، با بررسی خط مشی در هر مرحله.
از امنیت شبکه تا امنیت فضای ابری
از آنجایی که سازمانها به مدلهای نیروی کار ترکیبی عادت میکنند و پذیرش ابر به یک امر عادی تبدیل میشود، واضحتر میشود که رویکرد قدیمی فایروال برای ابر و اعتماد صفر بسیار کند است.
در عوض، شما به یک راه حل مدرن و دیجیتالی نیاز دارید که با عصر ابر و تحرک سازگار باشد: یک راه حل امنیتی مبتنی بر ابر که امنیت را از شبکه جدا می کند، با سیاست هایی که در هر کجا که باشند، برنامه ها و هر جایی که کاربران متصل می شوند، اعمال شود.
انتقال امنیت شبکه به فضای ابری به طور موثری کل پشته امنیت شبکه را به هر کجا که کاربران شما بروند قرار می دهد. حفاظتها بهطور مداوم اعمال میشوند و دقیقاً همان اقدامات امنیتی را در شعب، خانههای کاربر، پایانههای فرودگاه یا دفتر مرکزی شرکتها ارائه میدهند.
در مقایسه با امنیت شبکه سنتی، یک راه حل امنیتی مبتنی بر ابر ارائه می دهد:
تجربه کاربر سریعتر: ترافیک کاربر کوتاه ترین مسیر را به هر برنامه یا مقصد اینترنتی می برد.
امنیت برتر: تمام ترافیک اینترنت، از جمله ترافیک رمزگذاری شده، با داده های تهدید مرتبط در زمان واقعی بررسی می شود.
هزینه های کمتر: نیاز به خرید و نگهداری مداوم دستگاه ها از بین می رود زیرا زیرساخت ابری به طور مداوم به روز می شود.
مدیریت آسان تر: راه حلی که به عنوان یک سرویس ارائه می شود، پیچیدگی مدیریت چندین دستگاه را کاهش می دهد.
حرکت به یک پشته امنیتی کامل ارائه شده در ابر تضمین می کند که کاربران شما می توانند از دسترسی سریع، ایمن و مبتنی بر سیاست به برنامه های خصوصی و شخص ثالث لذت ببرند. اما مراقب باشید: بسیاری از شرکتهای امنیتی راهحلهای ارائهشده در فضای ابری و آمادهسازی ابر را تبلیغ میکنند، اما آنها تمایل دارند دستگاههای قدیمی مجازیسازی و بازسازی شوند. فقط Zscaler امنیت داخلی را در فضای ابری برای ابر ارائه می دهد.
با Zscaler از شبکه خود محافظت کنید
پلتفرم Zscaler Zero Trust Exchange™ اتصالات سریع و ایمن را امکان پذیر می کند و به کارمندان شما اجازه می دهد از هر کجا با استفاده از اینترنت به عنوان شبکه شرکتی کار کنند. بر اساس اصل اعتماد صفر دسترسی با حداقل امتیاز، امنیت جامع را با استفاده از هویت مبتنی بر زمینه و اجرای سیاست فراهم می کند.
این پلتفرم در بیش از 150 مرکز داده در سرتاسر جهان که با برنامهها و ارائهدهندگان ابری مانند Microsoft 365 و AWS مشترک هستند، کار میکند و تضمین میکند که خدمات تا حد امکان نزدیک به کاربرانش ارائه میشود و امنیت و تجربه کاربر را بهینه میکند.
دسترسی ایمن به برنامه خصوصی
سطح حمله خود را به حداقل برسانید. برنامهها را برای اینترنت باز نامرئی کنید و برای مجرمان سایبری غیرممکن کنید.
حرکت جانبی را حذف کنید. برنامهها را بخشبندی کنید، نه شبکه خود را، تا حداقل دسترسی را بدون دسترسی به شبکه اعمال کنید.
کاربران در معرض خطر را متوقف کنید و خطر را کاهش دهید. جلوگیری از سوء استفاده از برنامه، یافتن مهاجمان و تهدیدات فعال و جلوگیری از از دست رفتن داده ها.
:: برچسبها:
امنیت شبکه ,
خدمات امنیت شبکه ,
پشتیبانی شبکه ,
:: بازدید از این مطلب : 196
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0