آدرس IP ثابت یا آدرس IP پویا
نوشته شده توسط : پارسا

آدرس IP ثابت یا آدرس IP پویا 

وقتی پهنای باند را سفارش می دهید، مخصوصاً برای مشاغل، باید بین آدرس IP ثابت یا پویا یکی را انتخاب کنید. آدرس IP استاتیک نیز اغلب آدرس IP ثابت نامیده می شود و آدرس IP پویا را می توان DHCP نیز نامید. در این مقاله تفاوت آنها را توضیح می دهیم و به شما در انتخاب کمک می کنیم.

آیا ابتدا یک دوره آموزشی خرابی در آدرس های IP به طور کلی می خواهید؟ در پست قبلی در مورد آدرس های IP و نحوه کار با آنها نوشتیم.

در آن پست، از جمله موارد زیر را مرور می کنیم:

آدرس IP چیست؟
چرا به آدرس IP نیاز دارید؟
IPv4 و IPv6 چیست؟
آدرس IP استاتیک را آدرس IP ثابت نیز می نامند
آدرس IP ثابت که به آن آدرس IP ثابت نیز می گویند، یک آدرس IP منحصر به فرد است که توسط ارائه دهنده اینترنت به شرکت اختصاص داده می شود. همانطور که از نام آن پیداست، آدرس همیشه از اعداد یکسانی تشکیل شده است و بنابراین تغییر نمی کند. اکثر اپراتورها در سوئد به مشتریان تجاری خود فرصتی برای خرید یک آدرس IP ثابت ارائه می دهند.

این عملیات شرکت است که تعیین می کند آیا یک آدرس IP ثابت مورد نیاز است یا خیر. به عنوان مثال، اگر شرکتی از وب سرورهای خود برای وب سایت شرکت استفاده می کند، ممکن است عاقلانه باشد که یک آدرس IP ثابت را انتخاب کنید، که در صورت نیاز به راه اندازی مجدد سرور یا قطعی، این آدرس تغییر نمی کند.

نکته! اگر قصد دارید پهنای باند را برای شرکت خود سفارش دهید، باید قبل از سفارش پهنای باند جدید، با مسئول سیستم فناوری اطلاعات شرکت بررسی کنید که آیا نیاز به IP ثابت وجود دارد یا خیر.

به آدرس های IP پویا DHCP نیز گفته می شود
DHCP مخفف Dynamic Host Configuration Protocol است و همانطور که از نامش پیداست، یک پروتکل شبکه ای است که به صورت پویا و خودکار آدرس های IP را در هنگام فعال شدن دستگاه ها به دستگاه های شما اختصاص می دهد. این آدرس‌ها هر بار که دستگاهی راه‌اندازی می‌شود، تجدید می‌شوند، بنابراین مانند آدرس‌های IP ثابت، همیشه از اعداد یکسانی تشکیل نمی‌شوند.

آیا باید آدرس IP استاتیک را انتخاب کنید یا آدرس IP پویا؟
در گذشته، مشترک شدن شرکت ها با آدرس IP ثابت رایج بود، اما این همیشه ضروری نیست. طبق معمول، این نیاز است که ابتدا حاکم است و سپس قیمت. با یک آدرس IP ثابت همیشه یک پنی اضافی هزینه می شود. این به این دلیل است که تعداد آدرس های IP ثابت موجود محدود است.

در اینجا به بررسی مزایا و معایب آدرس IP ثابت و آدرس IP پویا می پردازیم:

با آدرس های IP پویا، پیکربندی به صورت خودکار انجام می شود که راحت است. آدرس‌های IP ثابت اغلب باید به صورت دستی پیکربندی شوند، که اغلب مستلزم هزینه‌های اداری است و پیاده‌سازی آن زمان می‌برد.
ردیابی آدرس های IP استاتیک آسان تر است.
آدرس‌های IP استاتیک به تدابیر امنیتی بیشتری نسبت به آدرس‌های IP پویا نیاز دارند، زیرا در برابر حملات brute force آسیب‌پذیرتر هستند.
با آدرس IP پویا، ممکن است مشکلاتی در راه اندازی وب سرور وجود داشته باشد زیرا هر بار که دستگاه ها و سرورها خاموش و راه اندازی می شوند آدرس IP تغییر می کند. از طرف دیگر آدرس های IP ثابت، کار اجرای وب سرور خود را تسهیل می کند.
با یک آدرس IP پویا ارزان تر است، بنابراین اگر نیازی به آدرس IP ثابت نیست، ما یک آدرس IP پویا را توصیه می کنیم. همیشه پس انداز یک پنی خوب است.
پس چگونه می توانیم این مقاله را به روشی ساده در یک جدول خلاصه کنیم؟





:: موضوعات مرتبط: شبکه , اینترنت , ,
:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 72
|
تعداد امتیازدهندگان : 15
|
مجموع امتیاز : 15
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 آبان 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: